19-10-05

Aangekomen

Hallo,

we zijn ondertussen goed aangekomen.
Vlucht Brussel - Washington DC verliep zonder problemen.
Op 40 minuten waren we door de douane.
Dan naar de volgende vertrekplaats om met een klein vliegtuigje door te vliegen naar Jacksonville. Ook nu weer zonder problemen zodat we rond 18.25 John en Sweetie konden begroeten.
De wagens oppikken verliep dan toch niet zonder problemen (meer hierover later) zodat we rond 20.25 aankwamen aan het hotel.
Na de bagage af te zetten op de kamer gingen we nog met zijn alle voor de eerste keer proeven van de floridiaanse keuken.
Golden Corral Buffet restaurant. Eten zoveel we wilden.
Ik kan U verzekeren, er loopt nu weeral een koe minder rond in de USA.
Rond 22.00 uur terug aan het hotel en iedereen trok zich terug, het was tenslotte al 4 uur 's morgens. Tot morgenvroeg voor de rest van het verhaal.
 
Ondertussen is het morgen : 06.00 en de eerste lichten beginnen aan te flippen in de verschillende kamers (het is tenslotte al 12.00 's middags voor ons lichaam)
Vanuit onze hotel kamer, die beschikt over draadloos internet, kan nu de rest van het verhaal.
 
even terug komen op het huurwagen verhaal.
We kwamen in de aankomsthal van de luchthaven, en Paul was ervan overtuigd een huurwagen te hebben gereserveerd bij Dollar Rent A Car. Hij geeft zijn papier af en de nogal lome beamte begint alles in te geven in de computer maar deze weigert telkens onze aanvraag te aanvaarden. Collega bij gehaald en met telefonische hulp wordt alles opnieuw ingegeven, maar nog steeds wil het niet lukken. Tot ons opvalt dat onderaan de naam van een andere firma staat vermeld.
We zijn het dan bij die maatschappij gaan probveren en die standen blijkbaar op ons te wachten zodat we tien minuten later met onze drie minivans richting Jacksonville konden vertrekken.
 
Ondertussen hebben we ook al de eerste reddingsactie achter de rug. Het slotje van de wcdeur op de kamer schijnt niet zo goed te werken. Edwin mocht dit ervaren en moest door het hotelpersoneel al ontzet worden. Ik denk dat Pascal, Angelo en Edwin toch al even de lokale hooters vestiging gaan keuren zijn, ze kregen van john een lift daarheen.
Binnen een uurtje wordt iedereen hier op het ontbijtbuffet verwacht en om negen uur moeten we klaar staan om naar het hoofdkwartier te vertrekken voor ontvangst bij de Fire Chief.
Meer daarover later op de dag.
Alle nagelaten groetjes en reacties zullen doorgespeeld worden.
Vanuit Jacksonville Ramada Inn Mandarin nog vele groetjes
En nu een lekker amerikaans ontbijtje mmmmmmmmmmmmmmm............

12:06 Gepost door Fireobservers in Jacksonville | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo fireobservers Hallo Paul, Erik, Carl en de bende,
Tof voor mij dat ik hier alles kan meevolgen, ik ga der dan toch nog iets aan hebben.
Ben blij voor jullie dat het een rustige vlucht was en dat er nergens geen vertraging was opgelopen.
De orkaan Wilma is jullie richting aan het komen (ze spreken over Florida) zit nu reeds aan de ernst graad 5, hopelijk komt ze niet teveel roet in het eten gooien bij jullie.
Ik zou zeggen laat jullie maar terug goed gaan ginder in Jacksonville, veel calls, veel plezier en veel verteer aan alle hebbedingtjes.
Vele groeten en tot een van dezer dagen.
Greetz Patten.

Gepost door: Patrick Vantroyen | 19-10-05

De commentaren zijn gesloten.