21-10-05

donderdag 20/10

Hoi Eric,
 
ook wij hebben een goed gevulde en afwisselend dag gehad.
Deze morgen al een paar oproepjes, maar niet veel zaaks.
Gaan winkelen en ontbijt klaargemaakt.
Daarna een werkbezoek met 4 crew aan de lokale coca cola fabriek.
eentje die goed is voor 96.000 blikjes per uur, dus het was de moeite.
maar een blijkje voor iedereen kon er niet vanaf.
Daarna onmiddelijk doorgereden naar een nabij gelegen glas fabriek. Ze maken er alle flesjes voor de budweiser brouwerij en dagelijks worden er 600 ton aan grondstoffen verwerkt om 1.600.000 flesjes te fabriceren. We zijn heel de fabriek doorgelopen en konden zelfs door een lasbril in tthe hell on earth kijken, een kokende massa vloeibaar glas van 2400 graden Farenheit.
Alles werd op 4 lijnen verwerkt, de ;oeite om te zijn, maar wel gloeiend heet, en ook daar geen verfrissing. Op terugweg naar de kazerne reed ik mee met de ladder en die werd halverwegen weggeroepen voor een woningbrand met sterke rookontwikkeling.
Ter plaatse stelden we vast dat er sterke rookontwikkeling was vanuit de slaapkamer en er werd onmiddelijk aangevallen via de voordeur.
een andere toegekomen crew begon ondertussen van buiten uit de venster uit te breken en de volgende wagen bracht de tempest ventilator om te ventileren. In 10 minuten was alles onder controle en werd de ladder vrijgesteld zodat we konden terugkeren naar station 10.
We waren nog niet binnen of Willy en Andre waren weer weg voor een verkeersongeval auto - persoon, zonder erg. Het eten stond nog niet op tafel of weeral een oproep. Opnieuw verkeersongeval auto - fietser deze keer. wel zware verwondingen deze keer.
Ook de battalion chief moest nog een uitrukken met willy en mezelf aan boord maar de oproep werd halverwege geanuleerd.
De maaltijd : BBQ Chicken met aardappelpuree en maiskolf was weer overheerlijk dus we kunnen er tegen voor vanavond.
Ikzelf overnacht deze avond bij John.
Morgen pik ik de mensen in de 7 op en om 7.20 aan station 10
Tot morgenPaul,
We zijn de gehele dag druk geweest met oproepen en brandkranencontrole enzo wat de gehele dag buiten geweest.Je kunt de teller met 7 ophogen (o.a. medics, structure fire, caraccident, fall from building samen met eng 1.)Afijn we hebben ons vandaaggoed geamuseerd en er wordt nu gekookt voor ons en engine 20Vanavond nog de union meeting en een oefening
Jan en Eric
 
PS een vraag van Jan, staat er nog een union shop op het programma ??

00:41 Gepost door Fireobservers in Jacksonville | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.