31-10-05

Afsluiter

Zo, met deze beelden zal waarschijnlijk een einde komen aan nieuwtjes op deze blog.
Ik hoop in ieder geval dat iedereen een beetje heeft kunnen meegenieten van onze belevenissen hier in Florida.
Ik hoop ook dat de geinvesteerde tijd in het dagelijks bijwerken van ons reisverhaal er toe heeft bijgedragen dat de afwezigheid van vriend of partner een beetje draaglijker te maken.
Voordeel is nu wel dat al veel geweten is van onze belevenissen, maar iedereen zal U graag vervelen met alle gruwelijke details ???
 
Uw reporter ter plaatse.

14:32 Gepost door Fireobservers in Jacksonville | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt Paul, Bedankt voor deze blog.
Daardoor hebben we onze papa (Pascal Favere) kunnen volgen doorheen deze mooie reis.
Verder nog veel succes met de volgende stages.

Gepost door: sofie en murielle | 31-10-05

Bedankt bis Paul, bedankt voor de blog. Het was tof Marcel en jullie allemaal mee te mogen volgen op jullie reis. Succes en tot ziens.

Gepost door: Hedwig | 31-10-05

Terug op Belgische bodem Na een redelijke goeie vlucht en de horloge eventjes terug 6 uur te gaan aanpassen aan Europese tijd zijn we terug op Belgische bodem geland.De reis werd kort afgesloten in de cafetaria van de luchthaven waar we met zijn allen een koffie en sommigen een echte stella gingen drinken.Het wordt soms wel eens gezegd 'Mijn thuis is waar mijn stella staat'. Alé het was een toffe groep, ieder heeft op zijn manier de reis beleefd, avonturen bij de amerikaanse collega's, reisbelevenissen bij de tweede week. Gasten bedankt voor twee weken te kunnen reizen met jullie, aan de reisleiders met of zonder lange IJ, bedankt en vooral Paul die ons op juiste amerikaanse banen bracht, regelmatig ons trakteerde met het overgebleven geld op een buffet of drink, hoe dat ie het doet is nog altijd een raadsel, maar dat zal één van de eigenschappen zijn van een (korps) of fireobserversecretaris. Bedankt. We kunnen nu effekens onze Jetlag gaan verwerken en de familie en vrienden een bezoek brengen met onze sterke verhalen. Luc de pompier

Gepost door: Luc de pompier | 02-11-05

De commentaren zijn gesloten.